Mand arbejdede i usikret zone

En tysk mand slap med en brækket hofte, da han tirsdag middag blev fanget i et jordskred flere meter under jorden. Arbejdstilsynet har nu udstedt forbud mod arbejde på stedet.

Jordskredet skete på Slettensvej i Odense kort efter middag i en udgravning, hvor Vandcenter Syd er ved at udvide kapaciteten til at kunne klare mere regnvand.

- Han er sluppet utrolig heldigt fra ulykken. Han kunne være blevet ramt af store sten eller store metalstykker, siger vagtchef ved Fyns Politi, Steen Nyland.

I følge Arbejdstilsynets undersøgelse bevægede medarbejderen fra den tyske entreprenør sig ud af den sikrede zone, og ind på et område, der ikke var sikret mod jordskred.

- Det har ikke været muligt at afhøre manden, men vi har konstateret, at han befandt sig uden for den sikrede zone, da ulykken skete, og derfor har vi udstedt forbud mod arbejde på byggepladsen, siger tilsynschef Lene Teilberg fra Arbejdstilsynet.

Manden blev befriet efter en halv time.

Fyns Politi har sammen med Arbejdstilsynet undersøgt ulykkesstedet.

- Vi skal nu undersøge sammen med Arbejdstilsynes om der skal rejses sigtelse mod manden og mod firmaet, hvor han var ansat, siger Steen Nyland fra Fyns Politi.

Oversigt

    Oversigt