I det fynske folks tjeneste

Mand bevæbnet med kniv jagtede Fakta-kunde på p-plads

En 23-årig mand er sigtet for trusler på livet og overtrædelse af knivloven efter et optrin på parkeringspladsen ved Fakta på Rømersvej i Bolbro i Odense. Foto: Google Maps

En kontrovers udviklede sig til trusler på livet, da en 23-årig mand trak en kniv og gjorde udfald mod en 28-årig mand fra Bolbro i Odense.

Opdatering: Den 23-årige mand er blevet varetægtsfængslet. 

En 23-årig mand fra Bolbro sidder mandag morgen i detentionen på politigåden i Odense og venter på at finde ud af, om han senere på dagen skal i grundlovsforhør.

Det gør han efter et optrin sent søndag eftermiddag på parkeringspladsen ved Fakta på Rømersvej i det vestlige Odense.

På vej ind i butikken støder den 23-årige mand ind i en 28-årig mand.

- De rammer hinanden, og der opstår en kontrovers, siger Thomas Bentsen, vagtchef ved Fyns Politi.

Ifølge vagtchefen forfølger den 23-årige mand, der er blevet noget aggressiv, modparten ud på parkeringspladsen, hvor den 28-årige mand er ved at låse sig ind i sin bil. Den 23-årige opsøger ham og slår ud efter ham - dog uden at ramme.

- Efter hvad den forurettede har oplyst, så trækker den 23-årige mand en kniv, som han fægter med. Han gør også udfald med, men rammer ikke, siger Thomas Bentsen. 

Læs også Voldsom kollision: Hus torpederet af bil

Jagter ham med kniv

Herefter jagter den 23-årige mand ham rundt på parkeringspladsen, hvor han også truer ham verbalt. På et tidspunkt får den 28-årige mand ringet til politiet, og gerningsmanden forlader stedet.

Da politiet ankommer til Bolbro, har de ud fra den 28-åriges beskrivelse en god idé om, hvem gerningsmanden er, så de kan kort tid efter anholde den 23-årige mand i sit hjem.

- Vi har anholdt gerningsmanden, og han sidder stadig herinde. Han er ikke afhørt endnu, men det skal han her til morgen eller i formiddag, og vi skal så have det juridisk vurderet, hvorvidt det kan bære en fremstilling ved grundlovsforhør, forklarer vagtchefen.

Den 23-årige odenseaner er sigtet for trusler på livet og for overtrædelse af knivloven.

Begge de to mænd er fra lokalområdet. Den 28-årige mand er ikke kommet fysisk til skade under episoden, oplyser vagtchefen.

 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.