Mand faldt ned fra Storebæltsbroen

Et banalt trafikuheld på Storebæltsbroen endte tirsdag aften i en tragedie. En 29-årig mand ville undvige en lastbil, men faldt i stedet ud fra broen og 18 meter ned i vandet. Trods intensiv eftersøgning er manden stadig ikke fundet.

-

Et banalt trafikuheld på Storebæltsbroen endte tirsdag aften i en tragedie. En 29-årig mand ville undvige en lastbil, men faldt i stedet ud fra broen og 18 meter ned i vandet. Trods intensiv eftersøgning er manden stadig ikke fundet.


Ulykken skete tirsdag aften kl. 20.30. En lastbil var stoppet på broen, og da lastbilen ikke havde fået opsat et haveriblink blev den påkørt af en personbil.


Forsøgte at undvige lastbil
Føreren af personbilen steg ud på vejen for at snakke med lastbilchaufføren, og mens de to trafikanter stod på broen havde en anden lastbil pludselig kurs mod dem.


Det fik føreren af personbilen til at springe væk fra vejbroen og over mod jernbanebroen. Men springet mislykkedes, og i stedet for at nå over til Jernbanebroen faldt han ned i mellemrummet på 1,8 meter mellem de to broer.


Forgæves eftersøgning
Der blev straks iværksat en større eftersøgning med skibe, dykkere og helikopter. Men tirsdag aften var manden stadig ikke fundet.  

Oversigt

    Oversigt