Mand fra Syrien udvist efter køllevold i Kerteminde

En syrisk flygtning har fået et års fængsel og er blevet udvist for voldsomt overfald på sin svigersøn i Kerteminde.

En 49-årig syrisk flygtning fra Munkebo er blevet idømt et års fængsel og er blevet udvist for hævnvold mod sin svigersøn. Det oplyser anklagemyndigheden i Fyns Politikreds. 

Hævnvolden blev begået med køller og kniv i Kerteminde ved højlys dag. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Svigersønnen, en 26-årig syrisk flygtning, blev gennembanket i Langegade i Kerteminde. Den 26-årige var hårdt medtaget af overfaldet, men overlevede. 

Det voldsomme overfald fandt sted lørdag den 16. april ved middagstid, hvor den 26-årige blev kørt ned af en bil. Ud af bilen hoppede en gruppe syriske mænd, der var bevæbnede med både køller og knive.

Familiekonflikt på grund af ekskæreste

Overfaldet var sandsynligvis begrundet i en familiekonflikt. Den 26-årige, der blev overfaldet, var nogle dage før overfaldet i kontakt med sin ekskæreste, en syrisk kvinde, hvor der opstod lidt tumult, der endte med, at den 26-årige slog kvinden. Derfor opsøgte kvindens familie den 26-årige for at hævne sig.

Retssagen mod den 49-årige startede i september, men på grund af modstridende forklaringer og indviklede familieforhold blev retten så forsinket, at dommen først faldt i dag, onsdag. 

Siden overfaldet har politiet forsøgt at finde ud af, hvem der deltog i overfaldet i Kerteminde. Det er dog kun den 49-årige mand fra Syrien, der har været foran en dommer.

LÆS OGSÅ: Efter bøllebank i Kerteminde: To mænd varetægtsfængslet

Oversigt

    Oversigt