Fire anholdt: Mand kørt på OUH efter slagsmål og muligt knivstikkeri

Fire mand er anholdt og en mand er onsdag middag blevet kørt på OUH efter et større slagsmål, og muligvis også knivstikkeri, på Åsumvej i Odense. Politiet ved endnu ikke, om opgøret er banderelateret.

Fyns Politi måtte onsdag middag rykke ud til et større slagsmål ved Uno X-tankstationen på Åsumvej i Odense tæt ved Vollsmose. Politiet modtog anmeldelsen klokken 11.57.

Slagsmålet var kort forinden opstået mellem forskellige grupper af unge mennesker.

- Der er forsamlet flere forskellige grupperinger foran tankstationen, og så ender det i slagsmål, siger vagtchef ved Fyns Politi, Hans Frederiksen.

Vagtchefen fortæller, at en af deltagerne i slagsmålet bliver slået ret voldsomt og formentlig også udsat for knivstik. Manden er derfor kørt på OUH.

- Han har fået tæsk, og det er selvfølgelig alvorligt nok, men det er ikke livstruende, siger Hans Frederiksen.

Han siger til TV 2/FYN, at den sårede mand ikke ville tale med politiet, da de ankom til stedet. De ved derfor endnu ikke, hvem manden er.

Kendt af politiet

Til gengæld ved de godt, hvem de øvrige fire anholdte er, og nogle af dem var i forvejen kendte af politiet. Vagtchefen kan endnu ikke sige, hvorvidt slagsmålet og det mulige knivstikkeri er banderelateret.

 - Det er grupperinger, og hvad de tilhører, er vi nu ved at undersøge. Så om det er banderelateret, kan jeg ikke sige med sikkerhed endnu. Men det bliver vi klogere på i løbet af eftermiddagen

- Men vi har fire mand siddende, som vi ved, har noget med det at gøre. Nu skal efterforskning klargøre hvad, siger Hans Frederiksen.

De fire anholdte skal afhøres i løbet af eftermiddagen onsdag.

Området omkring tanken er fortsat afspærret. 

Oversigt

    Oversigt