Mand med pistol stak af i handicapbil: Politiet leder stadig

En mand med pistol truede fredag aften sig til kontanter i et supermarked på Fyn. Fyns politi beder om hjælp til at finde ham.

Fredag aften et minut i otte fik Fyns Politi en anmeldelse om et væbnet røveri i Daglig Brugsen på Rugårdsvej i Harndrup på Fyn. 

Det oplyser Fyns Politi på Twitter. 

En mand havde kort forinden anmeldelsen truet en kassemedarbejder med en pistol. Han havde fået udleveret et større kontantbeløb, hvorefter han stak af. Gerningsmanden forsvandt ind i en holdende handicapbil, der kørte fra stedet i sydlig retning mod Fjellerupvej, skriver politiet i en pressemeddelelse natten til lørdag. 

Politiet leder stadig

Det lykkedes ikke Fyns Politi at finde manden med pistolen, og derfor beder de nu befolkningen om hjælp. Det drejer sig om en mand på omkring 30 år og 180 centimeter høj, der taler dansk. Han beskrives som dansk af udseende og "usoigneret" med en mørk hættetrøje, sorte bukser og sorte sko med et hvidt logo på. 

Det er en 30-årig mand iført mørkt tøj, der fredag aften røvede Daglig Brugsen i Harndrup. 
Det er en 30-årig mand iført mørkt tøj, der fredag aften røvede Daglig Brugsen i Harndrup. 
Foto: Fyns Politi

Bilen, som han flygtede i, beskrives som en nyere blå Ford Transit-handicapbil. På siden af den står der "Motorbyen".

Politiet oplyser, at hverken manden eller bilen er set siden det væbnede røveri fandt sted i Harndrup. 

Har du bemærket noget af interesse for sagen, eller kender du gerningsmanden, så vil Fyns politi meget gerne høre fra dig på telefonnummer 1-1-4.

Oversigt

    Oversigt