Mand med spids kæp stadig på fri fod

Fyns Politi leder stadig efter manden, der lørdag truede sig til penge i LokalBrugsen i Odense. Men der er håb endnu, siger vagtchefen.

- Vi leder stadig.

Sådan lyder det mandag morgen fra vagtchefen ved Fyns Politi Thomas Bentsen. 

Det er manden, der lørdag eftermiddag truede personalet i LokalBrugsen på Sankt Jørgens Gade i Odense, som politiet staig leder efter. 

Omkring klokken 16.15 lørdag blev butikken udsat for endnu et røveri. En mand med en tilspidset trækæp kom ind i butikken og truede sig til et mindre pengebeløb.

 

 

Stadig håb

Selvom det snart er to dage siden, at røveriet skete, så er der stadig en stor mulighed for at politiet snart fanger den skyldige. 

- Alt håb er ikke ude endnu, siger vagtchefen til TV 2/Fyn og fortsætter: 

- Vi har fået noget videoovervågning fra butikken, som måske kan føre til en anholdelse. 

Men derfor beder Fyns Politi stadig fynboerne om hjælp til at finde manden. 

 

 

Fuldskæg og rød hættetrøje

Det drejer sig om en mand, der er mellem 175 og 180 centimeter høj. Han beskrives som udenlandsk af udseende og almindelig af bygning. Manden havde sort hår og fuldskæg. Han havde en sort kasket på og en rød hættetrøje, hvor hætten var oven på kasketten. Ikke nok med det, så havde han også en grå jakke på og et par sorte joggingbukser. 

Har du bemærket noget af interesse for sagen, eller kender du gerningsmanden, så vil Fyns Politi meget gerne høre fra dig på telefonnummer 1-1-4.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Oversigt

    Oversigt