Mand såret og forsvundet efter ulykke

Politi, helikopter og hunde ledte gennem natten efter en mand, der kørte galt med sin bil nær Svendborg og siden forsvandt.

Fyns politi har indstillet eftersøgningen efter en 54-årig mand, som mandag aften forulykkede i sin bil omkring Vester Skerninge ved Svendborg og siden forsvandt fra stedet.

Politiet modtog klokken 18.08 en anmeldelse om, at en bil var kørt galt ud for Skovmarksvej 11 i Vester Skerninge, men der var intet spor af føreren af bilen.

- Det er en soloulykke. Vi kan se, at manden rammer en parkeret bil og efterfølgende trækker over i et buskads og rammer et træ. Det ser lidt voldsomt ud, fortalte vagtchef Kim Munksgaard, Fyns Politi.

- Bilens airbags er gået. Føreren har forladt bilen, og der er blodspor efter ham, lød det mandag aften.

Politiet satte efterfølgende en storstilet jagt ind på manden, som man frygtede var kommet alvorligt til skade og måske lå hjælpeløs et sted i området.

Man afsøgte blandt andet et stort område nær ulykkesstedet med politihunde, ligesom man havde en helikopter med termisk kamera i luften - alt sammen uden held.

I første omgang udelukkede man, at manden havde været påvirket af alkohol i forbindelse med ulykken.

Det skete på baggrund af afhøringer af flere personer, som havde været sammen med den 54-årige det meste af dagen og umiddelbart inden ulykken.

Men den opfattelse blev siden ændret, og det kan også betyde, at manden selv er kommet fra stedet, fortæller vagtchef Thomas Bentsen, der gennem natten holdt tråd i efterforskningen:

- Vi er gået lidt hårdere til nogen i omgangskredsen, og der er noget, der tyder på, at han i hvert fald har drukket en til to øl, så det billede har ændret sig lidt.

- Det sker jo stort set hver dag, at folk laver færdselsuheld og efterfølgende stikker af, hvis de har været spirituspåvirket, siger han.

Eftersøgningen blev indstillet klokken 3.15 natten til tirsdag. Politiet håber nu, at manden selv dukker op senere.

Oversigt

    Oversigt