I det fynske folks tjeneste

Mand satte ild til sin kone

En 42-årig mand overhældte tirsdag eftermiddag sin kone med brandbar væske, hvorefter han stak ild til hende. Dramaet fandt sted i en lejlighed i Færøgade i Odense. Kvinden slap fra branden uden skader. Manden selv er indlagt med forbrændinger på sygehuset.

-

En 42-årige mand overhældte tirsdag eftermiddag sin kone og sin lejlighed med brandbar væske, hvorefter han stak ild til lejligheden. Dramaet fandt sted i en lejlighed i Færøgade i Odense. Hans kone slap fra branden uden skader. Manden selv er indlagt med forbrændinger på sygehuset.


Kl. 14.17 blev Odense Brandvæsen tilkaldt til en lejlighed i Færøgade 10, da naboerne havde observeret røg fra lejligheden.


Da brandvæsnet få minutter efter var på adressen, konstaterede de, at der var ild i lejligheden på 1. sal. Branden blev slukket på få minutter, og der skete kun mindre skader på inventaret i lejligheden.


Brandbar væske over konen


Politiet oplyser at branden skyldtes, at den mandlige beboer i lejligheden havde forsøgt at tænde ild til sin kone, mens hun lå i sin seng og sov.


Men den eneste der kom til skade ved branden, var tilsyneladende manden selv. Kvinden slap uskadt fra branden. Den 42-årige mand er nu indlagt til behandling for brandskader på Odense Universitetshospital.


Det var personlige problemer og skænderier i ægteskabet, der fik manden til at sætte ild til sengen med kvinden i.


Manden vil blive anholdt, så snart han bliver udskrevet fra Odense Universitetshospital.


 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.