I det fynske folks tjeneste

Mand skød eks-samlever og datter

Politiets teknikere arbejdede torsdag aften med at klarlægge omstændighederne omkring fundet af de tre dræbte.

Fyns Politi bekræfter nu, at det er en 38-årig mand fra Otterup, der står bag drabet på sin tidligere samlever og deres fælles datter. Efterfølgende har han skudt sig selv.

Drabschef Henrik Justesen fortæller torsdag aften til TV 2/FYN, at den 6-årige pige og den 38-årige kvinde samt manden blev fundet i et værelse inden for hoveddøren i parcelhuset på Bakkevej i Otterup.

- Vores foreløbige undersøgelser viser, at det er sket i dag, siger Henrik Justesen.

En obduktion fredag skal klarlægge det præcise drabstidspunkt.

I følge TV 2/FYNs oplysninger havde kvinden en 14-årig søn, som ikke var til stede og derfor heller ikke var direkte involveret i tragedien.

I en pressemeddelelse skriver Fyns Politi følgende:

Fyns Politi blev i dag kl. 1630 sendt til Bakkevej i Otterup på Nordfyn i det der i et hus på Bakkevej var fundet 3 døde personer.

De foreløbelige undersøgelser på stedet tyder på, at der er tale om en familietragedie, hvor en mand på 38 år, har skudt sin tidligere samlever på 38 år og et barn (pige) på 6 år. Den 38 årige mand har efterfølgende skudt sig selv.

Det er for nuværende ikke muligt at udtale sig om motivet til drabene og det efterfølgende selvmord, ligesom navnene på de dræbte ikke kan oplyses, da samtlige pårørende ikke er underrettet.

Der vil i morgen fredag blev foretaget obduktion med henblik på nærmere belysning af hændelsesforløbet.

Ved du noget? Så send os et tip