Mand skød sig selv i russisk roulette

Den 32-årige mand trykkede først revolveren af op i luften, men den gik ikke af. Derefter satte han den for tindingen, og så gik det galt.

En 32-årig mand, der fredag aften skød sig selv i hovedet i en lejlighed i Vestergade i Faaborg, havde taget den kraftige revolver med, fordi han ville sælge den. Sådan har de fire kammerater, der oplevede den gruopvækkende og blodige seance forklaret til politiet, fortæller Jesper Pedersen, der er vagtchef ved Fyns Politi.

- Der var tre til stede i lejligheden, og så kom der to mere. Den ene havde en revolver af kaliber 38 med. Han ville høre, om nogen af de andre ville købe den, eller om de kendte nogen, der ville. Men de har fortalt, at de var ret usikre ved situationen, siger Jesper Pedersen.

Den 32-årige trak derefter tromlen ud på revolveren og lod patronerne falde ud. Han satte en enkelt tilbage, og med et håndledssvirp klikkede han tromlen på plads. Han pegede først op i luften og trykkede på aftrækkeren. Klik! Våbnet gik ikke af. Umiddelbart efter satte han den for venstre tinding og trykkede igen. Der lød et brag, og manden var død.

De fire andre blev efterfølgende anholdt, men er igen løsladt, da politiet er overbevist om, at de ikke havde nogen andel i ulykken.

Oversigt

    Oversigt