I det fynske folks tjeneste

Mand stukket ned med kniv

En yngre mand var tæt på miste livet, da han lørdag aften blev stukket ned med en kniv i Nyborg. Forud var tilsyneladende gået et kæresteopgør i en nærliggende lejlighed.

Fyns Politi fik klokken 1.20 melding om vold og slagsmål i en lejlighed på Møllervangen i Nyborg.

Da ordensmagten mødte op på adressen, viste det sig, at lejlighedens kvindelige beboere var blevet opsøgt af en eks-kæreste, der sammen med nogle håndlangere havde begået hærværk og truet kvinderne.

Politiet forlod stedet, men kort efter kom der melding om at en mand var blevet stukket ned med en kniv på Strandparken. Gerningsmanden viste sig at være den samme 33-årige mand, som havde truet kvinderne på Møllervangen.

Offeret var en 33-årig mand, der blev ramt med en kniv under armen. I følge vagthavende var knivstikket 10 cm dybt og tæt på at ramme mandens lunge.

Da politiet kørte tilbage til Møllervangen for at lede efter gerningsmanden, hopper en anden mand ud gennem en rude i lejligheden. Han skar sig voldsomt på glasset, og er nu indlagt på OUH.

Det lykkedes politiet at anholde den 33-årige knivstikker og søndag eftermiddag blev han fremstillet i grundlovsforhør.

I retten forklarede manden, at han gik efter sin ekskone, som han vred på efter deres skilsmisse. Dommeren valgte at varetægtsfængsle den 33-årige mand i fire uger.