I det fynske folks tjeneste

Mand varetægtsfængslet efter skudepisode

Fyns Politi har anholdt 11 personer efter weekendens skudepisoder i Odense. En mand med relation til rockermiljøet er varetægtsfængslet i to uger. I alt otte personer bliver fremstillet i grundlovsforhør i løbet af mandagen.

En mand med forbindelse til Hells Angels blev her til formiddag varetægtsfængslet indtil den 9. oktober.

I første omgang lyder sigtelsen på overtrædelse af våbenloven, men manden mistænkes for at have forbindelse til weekendens skudepisoder i Odense, fortæller efterforskningsleder Henrik Justesen fra Fyns Politi.

Politiet anholdt i nat yderligere 10 personer, syv rockerrelaterede og tre fra indvandrermiljøet. Flere af disse er allerede løsladt, men otte personer fremstilles senere i dag i et grundlovsforhør.

Medlemmer af Hells Angels' støttegruppe AK 81 overfaldt i weekenden to biler på en tankstation tæt ved Rosengårdcentret, og indvandrerne betalte tilbage ved at skyde mod rockerborgen på Petersmindevej samt flere andre steder i Odense.

Politiet afviser bandekrig

I en pressemeddelelse udsendt klokken 13 skriver Fyns Politi følgende:
"Der kan pt. ikke oplyses nærmere omkring motivet til skudafgivelsen. Der efterforskes pt. i flere spor, herunder at der kan være tale om lokale uoverensstemmelser. Det kan naturligvis ikke afvises, at enkelte elementer har ladet sig inspirere af hændelser i København og Århus, men pt. er der ingen indikationer på en direkte sammenhæng".

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.