Mand ville stjæle kollegas frosne kød

En privat komsammen mellem to kolleger udviklede sig noget dramatisk. En mand er anholdt for vold og forsøg på tyveri.

Natten til mandag sad to arbejdskolleger og delte øl og stærk spiritus sammen i Otterup. Omkring kl. halv to vil den ene af de to, en 35-årig mand, sætte sig i bilen for at køre hjem. Det modsætter ejeren af huset sig dog - han vurderer at de begge er for fulde til at kunne køre bil.

Men den melding gør den 35-årige så sur, at han slår sin 55-årige kollega flere gange i ansigtet og ødelægger hans inventar. Slagsmålet fortsætter udenfor huset, og den 55-årige må flygte over til en nabo, hvorfra han alarmerer politiet.

Da Fyns Politi ankommer til stedet finder de voldsmanden sovende i huset. Men inden han er blevet søvnig, har han tømt sin kollegas fryser og lagt alle frostvarer over sin egen bil.

- Der er ingen tvivl om, at han har haft til hensigt at stjæle de her ting, han havde taget fra fryseren, oplyser vagtchef Per Sterobro.

Den 35-årige blev anholdt og mandag formiddag afhørte politiet ham. Han er tidligere dømt for blandt andet vold, og politiets jurister skal nu afgøre, om de vil stille ham for en dommer.

Oversigt

    Oversigt