I det fynske folks tjeneste

Mange giver penge til Terrariet i Vissenbjerg

Det lukningstruede terrarie i Vissenbjerg får støtte fra mange sider, og det betyder, at der nu er samlet over 50.000 kroner ind til bevarelse af krybdyrenes bolig i Vissenbjerg.

Krybdyrene får stor støtte.

Det er Nicky Nancke og Mikkel Olsen, som har startet indsamlingen, fordi de brænder for Terrariet i Vissenbjerg, der efter 37 år står og mangler en halv million kroner, hvis stedet skal overleve.

Salg og donationer

En stor del af pengene er samlet ind via hjemmesiden Walldeko.dk, hvor der er sat forskellige genstande til salg til støtte for Terrariet.
Andre penge er kommet direkte ind på terrariets konto, og en lokal butik har samlet 2000 kroner ind.

- Vi er meget optimistiske siger Nicky Nancke til TV2/Fyn, selv om der stadig er et stykke vej op til den halve million kroner.

Tusinder støtter Terrariet

På Facebook har de to initiativtagere oprettet en støtteside for Terrariet i Vissenbjerg, og her er der nu flere end 4000 medlemmer. Siden støttesiden blev oprettet er der i snit fire personer, der har meldt sig i minuttet.

I weekenden samles der direkte ind på Terrariet i Vissenbjerg, hvor det også bliver muligt at få taget billeder med en slange. Pengene for et billede med diplom går til indsamlingen.

En anden gruppe samler også penge ind på Facebook under navnet "Stop lukningen af Terrariet i Vissenbjerg".
Denne gruppe har mottoet: "Mange små skildpadder bliver til en stor øgle", og samler penge ind i forbindelse med Open by Night i Ringe fredag aften.