I det fynske folks tjeneste

Mangemillionær for retten

Mangemillionæren Jens Dinesen er under anklage for forsikringssvindel. Ifølge anklagemyndigheden hos Svendborg Politi, har Jens Dinesen fået udbetalt 660.000 kroner for meget i erstatning.

-

Mangemillionæren Jens Dinesen er under anklage for forsikringssvindel. Ifølge anklagemyndigheden hos Svendborg Politi, har Jens Dinesen fået udbetalt 660.000 kroner for meget i erstatning. Erstatningen blev udbetalt fra forsikringsselskabet TopDanmark, for skader der opstod på det sydfynske gods Bjørnemose, i forbindelse med orkanen i december 1999.


Jens Dinesen for retten

Jens Dinesen er anklaget for at have fusket med fakturaer i.f.m. reparation af hovedbygningen. Ifølge Svendborg Politi nægter han sig skyldig i tiltalen.

Sagen starter ved Retten i Svendborg tirsdag 29. marts, og der er afsat fire retsdage til sagen. Det er dog endnu ikke lykkedes politiet at komme i kontakt med Dinesen, og derfor kan sagen risikere at blive udskudt.
Strafferammen for bedrageri går helt op til otte års fængsel.

Jens Dinesen var på forsiden af landets aviser og kulørte blade i 1999, i forbindelse med en skilsmisse fra kosmetikdronningen Heidi Sommer.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.