Marienlyst ansætter sportsøkonom som ny direktør

Boldklubben Marienlyst og Marienlystcentret har valgt sin kommende administrerende direktør. Det bliver den 39-årige sportsøkonom Jens Martinus Pedersen.

Han er uddannet cand.oecon. fra Syddansk Universitet og har de seneste ti år arbejdet som direktør i eget firma, der har fungeret som rådgiver for en lang række danske topidrætsklubber m.m.

- Jeg glæder mig til at bygge videre på det store arbejde, som frivillige og ansatte hver dag lægger i Boldklubben Marienlyst, siger Jens Martinus Pedersen.

Den 39-årige Jens Martinus Pedersen tiltræder sin nye stilling 1. april på Windelsvej

- Klubbens værdier matcher perfekt de værdier, som jeg selv står for. Boldklubben Marienlyst er en solid, ambitiøs og troværdig samarbejdspartner i det fynske og danske idrætsliv. Nu skal vi sammen fortsætte den kurs, som klubben har lagt. Jeg er sikker på, at den fører til flere store oplevelser for alle i og omkring klubben, siger den nye direktør.

Boldklubben Marienlyst er pt tophold i fodboldens 2. division og regerende danmarksmester i volleyball. Klubben glæder sig til samarbejdet med den nye direktør, som tiltræder 1. april. Og opgaver bliver der nok af.

- Vores klub og vores center har udviklet sig kolossalt i de seneste 10-12 år, og opgaverne vokser og vokser, især efter at vi også har indviet en tennishal med seks baner. En af de næste store opgaver bliver at skabe et nyt fodboldstadion på Windelsvej, siger Anders W. Berthelsen, der er formand for klubben.

Den hidtidige administrerende direktør, Jens Gantriis, fortsætter efter eget ønske i et nyt job som salgs- og sportsdirektør i klubben.

- Efter 12 år som øverste ansvarlig synes jeg det tjener Marienlyst, at der kommer nye øjne på. Opgaverne er igennem årene ikke blevet mindre, og jeg glæder mig meget til at kunne afgive nogle af opgaverne, siger Jens Gantriis.

- Jens Gantriis har gjort det fantastisk gennem de 12 år, og Marienlyst har meget at takke ham for. Heldigvis fortsætter han i en ny rolle, så vi fortsat kan nyde godt af hans store netværk og viden om sporten, siger formanden for Marienlyst, Anders W. Berthelsen.

Oversigt

    Oversigt