Marienlyst får ny assistenttræner

Knapt er oprykningen til 1. division i fodbold sikret, før klubben styrker organisationen og skriver kontrakt med ny assistenttræner. Ny mand på trænerbænken er Chris Margaard.

Den nuværende assistenttræner Mikael Schroll-Knudsen stopper efter eget ønske som assistenttræner, da han har valgt at prioritere sit civile job samt sin familie, og dermed ikke har den fornødne tid til at varetage jobbet.

Chris Margaard, der starter efter sommerferien har både en karriere som aktiv elitespiller og træner med sig til Marienlyst. Han har spillet utallige divisionskampe for OB og B1913, og er pt træner for OB's U17-liga hold.

- Da muligheden for at komme til Marienlyst dukkede op, var jeg egentlig ikke i tvivl. Jeg havde gjort op med mig selv, at jeg gerne ville tilbage til senior-fodbolden, og Marienlyst var min klare 1. prioritet. Jeg er imponeret over den udvikling, der har været i klubben i de seneste år, og de grundlæggende værdier som ydmyghed, ansvarlighed og hårdt arbejde, ligger meget tæt op at de værdier jeg sætter højest. Jeg glæder mig til samarbejdet med Anders Nielsen, som jeg kender fra vores fælles tid i OB, og jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet med spillertruppen og de andre ledere omkring holdet, siger Chris Margaard.

Også sportschef Søren Godskesen giver udtryk for tilfredshed med den ny assistent-træner.

- Allerede tidligt i processen med at finde en afløser for Mikael Schroll-Knudsen, stod det klart for mig, at Chris var en yderst kompetent kandidat. At vi kan tilknytte en kapacitet som Chris Margaard til et i forvejen yderst kompetent trænerteam, ser jeg som en kæmpe gevinst for klubben. Chris er en godt uddannet træner, som har prøvet lidt af hvert som både spiller og som træner. Chris er meget grundig og altid velforberedt, og at han og Anders Nielsen kender hinanden fra deres fælles tid som trænere i OB, ser jeg kun som et stort plus. Jeg glæder mig til at kunne byde Chris velkommen i klubben og jeg er sikker på at samarbejdet mellem Marienlyst og Chris Margaard bliver en succes, siger Søren Godskesen.

Aftalen mellem Marienlyst og Chris Margaard løber i 1 år, hvor Marienlyst har option på forlængelse af samarbejdet med yderligere 1 år.

Oversigt

    Oversigt