Marienlyst topper efter ny sejr

Marienlyst vandt søndag med hele 1-5 over Kolding på udebane.

Sejren betyder, at odenseanerne topper 2. division vest med 16 point, og en bedre målscore end Ringkøbing, der ligger som nummer to.

Kolding kom ellers bedst fra start og bragte sig foran efter 11. minuter. Men da 1. halvleg sluttede stod den 1-4 til Marienlyst på mål af Mark Tubæk, Mads Aasgaard og to mål af Lasse Pedersen.

2. halvleg blev mere målfattig, men i sidste minut slog Lasse K. Rasmussen sejren fast til 1-5.

Helt så godt gik det ikke for Middelfart, der hjemme blev besejret med 1-3 af FC Sylvest 05 Tønder. Jyderne førte 0-2 ved halvlegen og i 2. halvleg bragte gæsterne sig foran 0-3 på et straffe.

Jonathan Dolezai hjalp Middelfart på måltavlen med et selvmål efter 69 minutter. Vestjyderne har kun fire point efter seks kampe og ligger på tredjesidstepladsen til nedrykning.