Martin Larsen førte an da Bulldogs sablede tandløs tyr

Odense var i hopla foran rekordstort hjemmepublikum og slog Rødovre 11-1 i Metalligaen i Ishockey. Dermed står klubben stærkt i jagten på ligaens andenplads.

Med 2290 tilskuere var der sæsonrekord i Isligaen for Odense Bulldogs. Og de fynske hockeyhelte må siges at forstå at levere varen, når publikum dukker op. Med et tre mål og to assist stjal den lokale helt Martin Larsen opmærksomheden fra de udenlandske profiler. Med en sejr på 11-1 mod Rødovre kan Odense sikre sig andenpladsen i ligaen, når de tirsdag i grundspillets sidste kamp ude møder Herlev.

Frederikshavn og Odense knuste begge deres modstandere i Metal Ligaen og er i åben duel før sidste spillerunde. Kampen om andenpladsen i Metal Ligaen i ishockey er pivåben før sidste spillerunde i grundspillet. I hvert fald i teorien. Det sørgede Odense og Frederikshavn for ved begge at hente storsejre i fredagens opgør.Odense ydmygede på hjemmebane nummer næstsidst, Rødovre, med voldsomme 11-1. Frederikshavn knuste på egen is bundholdet Herlev med 7-1.

Odense og Frederikshavn har på anden- og tredjepladsen henholdsvis 85 og 84 point. Men mens Frederikshavn har en svær udekamp mod Aalborg til gode, skal Odense på en overkommelig opgave ude mod Herlev i sidste runde. Allerede før fredagens kampe stod det klart, at Aalborg Pirates vinder grundspillet og dermed er førstevælger af modstander i kvartfinalen.

Som sådan behøver aalborgenserne ikke tage notits af 2-5-nederlaget hjemme mod Esbjerg. Esbjerg indtager fjerdepladsen med 73 point. Sønderjyske har 72 efter 2-1 over Herning. Gentofte tabte 1-2 hjemme mod Rungsted og har ligesom Herning 70 point. Rungsted på ottendepladsen har 67.

Den sidste spillerunde i grundspillet bliver afviklet 28. februar, og den lyder:

Aalborg-Frederikshavn, Esbjerg-Herning, Herlev-Odense, Rungsted-Sønderjyske, Rødovre-Gentofte.

 

Oversigt

    Oversigt