Måske forbrydelse bag fald fra broen

Nyborg Politi vil ikke udelukke, at der kan ligge en forbrydelse bag en esters fald fra Storebæltsbroen natten til tirsdag. Manden er stadig ikke fundet. Vennen blev tirsdag eftermiddag varetægttsfængslet i en uge.

-

Nyborg Politi vil ikke udelukke, at der kan ligge en forbrydelse bag en esters fald fra Storebæltsbroen natten til tirsdag. Manden er stadig ikke fundet. Vennen blev tirsdag eftermiddag varetægtsfængslet i en uge.


Nyborg Politi har nu en uge til at få undersøgt omstændighederne bag en ung esters fald fra Storebæltsbroen natten til tirsdag.


Hans ven har forklaret, at de fik et lift med en bil fra Københanv. Da de kom til Sprogø stod esterne ud for at lade vandet, og derefter gik de ud af Vestbroen mod Fyn. Da manden forsøgte at krydse fra vejbroen til togbroen faldt han ned gennem mellemrummet. Søværnets Operative Kommando og Nyborg Politi har forgæves forsøgt at finde manden.


Nyborg Politi finder dog vennens forklaringer så usandsynlige, at de anmodede om at få manden varetægtsfængslet.


Manden er i forvejen udvist fra Sverige, og han er derfor også uønsket i Danmark, da Danmark er med i Schengen samarbejdet.

Oversigt

    Oversigt