Maskerede mænd stjæler tasker fra cyklister ved Rosengårdcentret

To mænd på én scooter huserer i området ved Rosengårdcenteret. Tre gange tirsdag aften stjal de tasker fra cyklister.

Fire gange på to timer tirsdag aften begik to mænd på en mørk scooter uden lys tyveri og røveri i området ved Rosengårdcentret i Odense SØ.

Første gang den mørklagte scooter dukkede op var klokken 19.14, hvor en cyklist på Billedskærervej måtte undvige scooteren, som kørende i meget høj fart.

Klokken 19.30 stjal gerningsmændende en rygsæk fra en kvindelig cyklist på stisystemet ved Ørbækvej. Og klokken 19.45 udviklede et tyveri af en taske sig til røveri.

Her stjal de to mænd på scooteren en mandlig cyklists taske og skubbede til ham, så han væltede med cyklen - og det dermed i juridisk forstand blev til et røveri.

Klokken 21.15 mistede endnu en kvinde på cykel sin taske. Hun kom cyklende der, hvor Øksnebjergvej rammer Rødegårdsvej. Her dukkede scooter-duoen op og tog hendes taske.

Af anden etnisk herkomst

Vagtchef ved Fyns Politi, Kenneth Taanquist, siger til TV 2/Fyn, at alt tyder på, at det i alle fire tilfælde er de samme to personer, som er gerningsmænd.

Han beskriver desuden gerningsmændene som udlændinge, iført mørkt tøj og hættetrøje. Scooteren er mørk og uden lys.

- Vi vil gerne advare andre. Og selvfølgelig gerne høre fra andre der kan have oplevet noget i området, siger Kenneth Taanquist.

Ved du noget, så kontakt politiet på 114.

Oversigt

    Oversigt