Masoum Moradi bliver Radikal

Medlem af Svendborg Byråd Masoum Moradi er ikke længere løsgænger. Han har valgt at melde sig ind i Radikale Venstre.

I marts 2010 valgte han at træde ud af SF og blive løsgænger, fordi han var uenig i den måde, SF håndterede den meget pressede økonomiske situation i Svendborg Kommune.

Men nu har byrådsmedlem Masoum Moradi meldt sig ind i Radikale Venstre.

- Jeg har fulgt de radikales landspolitiske linje gennem de seneste tre år og synes, at det er vigtigt, man lige nu har is i maven og gennemfører den reform, der er nødvendig, siger Masoum Moradi og fortsætter:

- De fleste partier flakker lidt og har svært at gennemføre den linie. Men Radikale Venstre er klar i mælet. Man ryster ikke på hånden, når modstanden melder sig hos befolkningen.

Masoum Moradi vil på byrådsmødet den 28. maj orientere om, at han i den resterende del af valgperioden repræsenterer Radikale Venstre i Svendborg.

Bredt samarbejde nødvendigt

Ifølge Moradi berettiger de radikales traditionelle placering i midten, hvor holdbare løsninger findes, partiet til at være repræsenteret i Svendborg Byråd.

- Jeg ser de brede løsninger som absolut nødvendige for Svendborg Kommunes videre udvikling. De holdbare løsninger findes på midten, siger Masoum Moradi.

Han ønsker derfor at støtte partiforeningens spidskandidat Steen Tinning og de øvrige kandidater i det kommende byrådsvalg, så de radikale fastholder deres repræsentation i byrådet.

Glad for indmeldelsen

Indmeldelsen glæder spidskandidat for Radikale Venstre i Svendborg, Steen Tinning, og han ser frem til samarbejdet med Moradi i tiden op til kommunalvalget i november.

- Jeg er glad for at Masoum Moradi har valgt at bringe sin store viden og erfaring i spil i Radikale Venstre, Svendborg. Masoum Moradi er en dygtig og erfaren politiker og hans bidrag vil i høj grad styrke den kommende valgkamp for Radikale Venstre i Svendborg, lyder vurderingen fra Steen Tinning.

Den vurdering bakkes op af formanden for Radikale i Svendborg, Kristina Siig.

- Jeg hilser Masoum Moradi velkommen. Hans mangeårige erfaring i lokalpolitik vil bidrage til en generel styrkelse af arbejdet i foreningen. Og med vores repræsentation i byrådet får vi adgang til en parlamentarisk platform af overordentlig stor betydning for de kommende måneders arbejde. Jeg ved, at vi ser meget ens på flere politikområder, som er vigtige for os, og er sikker på, at han vil finde sig hjemme hos os, siger Kristina Siig.

Oversigt

    Oversigt