I det fynske folks tjeneste

Massiv valgdækning på TV 2/FYN og tv2fyn.dk

TV 2/FYN dækker valgaftenen intensivt på både tv, web, facebook og twitter.

Allerede fra klokken 19.30 på valgaftenen starter TV 2/FYNs store valgaften, og vi lukker først ned, når vi har resultaterne for alle de 10 fynske kommuner.

Valgaftenen bliver styret af Malene Hammershøy Kjerstad og Sandie Hansen Jensen fra studiet på Olfert Fischers Vej i Odense. Med sig har de TV 2/FYNs politiske redaktør Jesper Buch og valgforsker Christian Elmelund-Præstekær fra SDU, der vil analysere og kommentere resultaterne efterhånden som de kommer ind.

Live fra 10 kommuner

I samtlige kommuner og i Region Syddanmark har TV 2/FYN udstationeret rapportere, og der vil i løbet af de mange valgtimer flittigt blive stillet om, så seerne både kan få resultater og kommentarer fra valgets vindere og tabere.

Vi sender på TV 2 fra klokken 19.30 til 20.00, igen fra 20.50 til 23.00 og endelig fra 23.20 til midnat. Men på vores egen kanal kan du følge det fynske valg helt fra klokken 19.30 og til afgørelserne ligger klar.

Valgaften på nettet

Hvis du ikke er på Fyn eller foran et tv, kan du følge vores valgdækning via vores livestream på www.tv2fyn.dk, hvor vi også sender hele valgaftenen.

På vores hjemmeside kan du også løbende følge valgets udvikling. Hjemmesideredaktionen er stærkt bemandet, og vi vil løbende igennem hele aftenen skrive artikler om valgets udfald, og lægge de seneste videoklip ud med reaktioner fra kandidaterne i kommunerne.

Deltag på Twitter og Facebook

Samtidig vil vi også opdatere med fynske resultater, kommentarer og analyser på både Facebook og Twitter.

Du finder os på www.facebook.com/tv2fyn og twitter.com/tv2fyn.

Du kan også selv bidrage med dine kommentarer til valget på Facebook og Twitter, og i løbet af aftenen vil vi på tv bringe udpluk fra de fynske vælgeres kommetarer på de sociale medier.

Ved du noget? Så send os et tip