Matchpuck til Odense efter sen DM-scoring

Odense vandt lørdag den tredje sejr i DM-finalespillet i ishockey over Herning og fører nu med 3-1 samlet.

Det danske mesterskab i ishockey er for første gang nogensinde på vej mod Odense, som sejrede 2-1 ude over Herning i det fjerde opgør i DM-finalesejren mellem de to klubber.

Odense Bulldogs fører nu serien med 3-1. Der kræves fire sejre for at vinde.

Fynboerne kom foran tre minutter inde i anden periode af den hårdt spillede kamp ved svenske Olof Mårs, som blev assisteret af canadieren Rob Ricci.

Mod kampens slutning satte Herning sig mere og mere på kampen, og ti minutter før den ordinære spilletid udlignede hjemmeholdets Thomas Spelling til 1-1 på assist af finske Tomi Mustonen.

Men Odense satte en slutspurt ind, og et halvt minut før tid scorede Philip Hersby sejrsmålet til 2-1.

Der var udsolgt til finalekampen i Herning med 4016 tilskuere. Der har været fuldt hus til flere af kampene i DM-finaleserien.

Odense vandt DM-sølv i både 2002 og 2003, men klubben har aldrig vundet det danske mesterskab, mens Herning er Danmarks suverænt mest vindende klub med 15 DM-titler i pokalskabet.

Næste kamp i serien spilles tirsdag 17. april i Odense.

Bulldogs vandt de to første opgør i finaleserien 2-0 og 3-2, mens Herning tog en suveræn udesejr på 8-1 i det tredje møde mellem de to klubber.