I det fynske folks tjeneste

Mathias Boe tror på guld

TV2/FYN har talt med Mathias Boes svoger, Henrik Kryger. Han fortæller at det er en spændt Mathias Boe, som snart skal spille OL-finale i herredoublen, og at de danske makkerpar tror på guldet.

Trods familie-båndet mener Henrik Kryger dog ikke, at danskerne er favoritter.

- Det er skide flot, at de er nået så langt, men chancerne må være 60-40. De (Boe og Mogensen.red) har tabt de fleste gange, men de er bedst når de kommer lidt fra baghjul, men det er jo nok typisk dansk, siger Henrik Kryger, som ud over at være gift med Mathias Boes søster, også er formand i Odense Badmintonklub.

- De håbede jo på en medalje inden de tog af sted, men ville ikke rigtig sige det. Men nu hvor de vandt semifinalen tror de på det. Nu har de indfriet deres egne forventninger, så nu kan de bare nyde det, fortæller Henrik Kryger.

Det danske par spillede sig i finalen efter en tæt semifinale over det sydkoranske par Chung Jae Sung og Lee Yong Dae fra Sydkorea med 17-21, 21-18 og 22-20. Og der venter sandsynligvis endnu en tæt dyst i eftermiddag.

- Det er så tæt på det her niveau, så de må spille med risiko, for hvis de bare øser den op, så får de den lige tilbage i hovedet igen. De er de tre første slag i double som er det vigtigste at vinde. Men de er så gode alle sammen, så det bliver rigtig spændede.

- Alle er nervøse i sådan en situation, men alle bliver nervøse, så det handler at kunne styre det. Det der tænder ham er at stå i situationen, lige før en serv og slå de vigtige bolde. Så det er lige så meget det at stå i situationen og når folk hepper på tilskuerpladserne, fortæller Henrik Kryger.

Ved du noget? Så send os et tip