Matti Lund træner med hos OB

Den tidligere OB-spiller Matti Lund Nielsen, der for tre dage siden blev løst fra sin kontrakt i italienske Pescara, træner i de kommende dage med hos OB.

Odensedrengen Matti Lund Nielsen, der udover OB også har spillet for Lyngby, FC Nordsjælland, Pescara og Verona, blev mandag aften løst fra sin kontrakt i Pescara. Han har derfor henvendt sig til OB for at høre, om han må holde formen ved lige som deltager i den daglige træning med superligaholdet i Ådalen.

Og det har han fået lov til, skriver ob.dk.

- Jeg er glad for at OB vil lade mig træne med, så det sætter jeg stor pris på, siger Matti Lund Nielsen til OBs hjemmeside.

Selv om der ikke umiddelbart er tale om en decideret prøvetræning, vil nyheden formentlig få mange OB-fans til at skrue op for forhåbningerne om, at klubben henter Matti Lund Nielsen hjem til OB.

Et skifte der ifølge tipsbladet.dk blev afvist af OB så sent som i tirsdags, hvor Matti Lund fortalte, at han 'desværre' ikke kommer hjem til OB i denne omgang.

Men da Matti Lund Nielsen inden transfervinduets lukning mandag aften blev løst fra sin kontrakt, er han nu helt fri til at skrive under med en ny klub.

Udover at træne med i de kommende dage, vil Matti Lund Nielsen også spille for OB i aftenens opvisningskamp i Tommerup.

Oversigt

    Oversigt