McDonald’s i Odense Banegård Center lukker

På grund af problemer med at tilpasse restauranten til McDonald's nye udtryk, må den populære burgerkæde lukke på Odense Banegård Center.

Snart er det ikke længere muligt at købe en McDonald's-burger i Odense Banegård Center. 

På grund af pladsmæssige udfordringer med at tilpasse de fysiske rammer i restauranten på banegården til et nyt og moderne set-up med digitale betjeningsskærme og nyt interiør, ser franchisetager Jeppe Seerup ingen anden udvej end at lukke restauranten.

- Det er en tung beslutning, for jeg har været meget glad for samarbejdet med Odense Banegård Center. Men det vigtigste for mig er, at vi ikke går på kompromis med den samlede oplevelse. Jeg har gennemført ombygningerne i restauranterne i Tarup Center, Rosengårdcentret og Sivmosevænget, og det virker forkert ikke at have en fælles standard i restauranterne.

- Hver eneste gang man går på McDonald’s, skal man have landets bedste oplevelse. Det er desværre ikke muligt her, siger Jeppe Seerup i en pressemeddelelse.

Mangler plads

Køkkenerne hos fastfood-kæden er i de senere år blevet lavet om, så de i stedet for at forproducere burgere nu i stedet laver maden på bestilling, ligesom der i de nye restauranter også er mulighed for at få maden bragt til bordet.

Alle disse ændringer kræver ekstra plads, og dem er det desværre ikke muligt at finde i Odense Banegård Center, skriver franchisetageren.

Jeppe Seerup er også franchisetager - og dermed ansvarlig for den daglige drift - af yderligere fire McDonald's-restauranter i Odense. Han har tilbudt alle ansatte i restauranten på Odense Banegård Center job i en af de andre restauranter.

Det er endnu ikke besluttet, hvornår McDonald's i Odense Banegård Center lukker.

Kan få betydning for mange

Beslutningen om at lukke restauranten ærgrer flere af de fynboer, som TV 2/Fyn tirsdag formiddag taler med foran banegården.

- Jeg tænker, at det kommer til at ramme rigtig mange mennesker. Det er let for dem, der skal skifte forbindelse, lige at hoppe ind og hente noget at spise, siger Patricia Jensen, der til dagligt studerer i Odense.

- Jeg synes, det er ærgerllgt. Det er en gammel restaurant, der har ligger der i mange år, siger Charlotte Lundeman fra Vissenbjerg.

Flere peger på, at det især kommer til at ramme de mange sultne gæster i det odenseanske natteliv, der lige plejer at svinge forbi og snuppe en burger med på hjemturen.

- Jeg kan da huske, da vi gik hjem fra byen, at vi nogle gange skulle forbi McDonald's, erindrer Charlotte Lundeman.

- Det er godt for sundheden, går jeg ud fra, men træls for dem, der skal hjem fra byen om natten, mener Søren Svarrer, der til hverdag er studerende.

 
 
Foto: Google Maps / privatfoto

Oversigt

    Oversigt