Barcelona jagter Eriksen: Koster nok over 800 millioner kroner

Middelfart-drengen Christian Eriksen er et varmt emne i Barcelona, som afløser for 33-årige Andrés Iniesta, skriver The Independent. Han vil formentlig koste over 824 millioner kroner.

Barcelona har sendt de første følere ud før et eventuelt kommende køb af den danske landsholdsspiller Christian Eriksen i Tottenham. Det skriver det britiske medie The Independent.

Den spanske storklub har ifølge mediet vendt interessen mod danskeren, efter at Liverpool i flere omgange har nægtet at sælge klubbens midtbaneprofil Philippe Coutinho til catalanerne.

Barcelona er på ivrig jagt efter en offensiv midtbanespiller, der kan være en kommende afløser for Andrés Iniesta, skriver The Independent. 

Fredag afviste Liverpool endegyldigt at sælge Coutinho.

- Klubbens endelige afgørelse er, at intet bud på Philippe vil blive overvejet, og han vil forblive i Liverpool FC, når transfervinduet lukker, skrev klubbens ejere i en meddelelse.

Ifølge The Independents oplysninger var Barcelona forberedt på Liverpools afvisning. Klubben har derfor indledt processen mod et eventuelt kommende køb af 25-årige Christian Eriksen, som fik sin fodboldopdragelse i Middelfart.

Flere af Barcelonas trænere mener ifølge det britiske medie, at den danske midtbanespiller vil passe godt ind i klubbens spilsystem.

Det kan dog vise sig at blive svært for Barcelona at få vristet danskeren ud af hænderne på Tottenham-ledelsen. Christian Eriksen underskrev så sent som september en ny fireårig kontrakt med London-klubben.

The Independent skriver dog, at Tottenhams formand, Daniel Levy, ikke plejer at stille sig i vejen for et salg, hvis prisen er høj.

Det britiske medie spekulerer i, at Barcelona må forberede sig på at slippe omkring 100 millioner britiske pund (cirka 824 millioner kroner) for at overtale Tottenham til at slippe Eriksen.

Oversigt

    Oversigt