I det fynske folks tjeneste

Medielab åbnet på bibliotek i Odense

02:34

Fremtiden er digital også for bibliotekerne. Derfor åbnede Odense Centralbibliotek i dag tirsdag et Medielab på Hovedbiblioteket.

1 af 2

Fremtiden er digital også for bibliotekerne. Derfor åbnede Odense Centralbibliotek i dag tirsdag et Medielab på Hovedbiblioteket. Her han bibliotekets brugere kan afprøve e-bogslæsere, mp3-afspillere og andre digitale medieafspillere.

E-bogslæserne har indtaget det danske marked og dermed oplever bibliotekerne, at flere efterspørger e-bøger.

Odense Centralbibliotek tilbyder allerede e-bøger, men fra i dag kan Odenses borgere også selv afprøve en e-bogslæser på biblioteket.

Vi vise sammenhæng

Bibliotekets Medielab udvides i takt med at nye afspilningsenheder kommer på markedet for hele tiden at tilbyde et tidssvarende udvalg.

- Det handler ikke kun om at give borgerne adgang til indhold på papir og nu i digital form. Det handler i stigende grad også om at sætte både indholdet og den teknologi, der transporterer indholdet ind i en sammenhæng og vise, hvad det kan bruges til, siger publikumschef Peter Thomsen fra Odense Centralbibliotek.

Vejledning de næste fire tirsdage

Borgere kan få vejledning i brug af e-læserne de næste fire tirsdage mellem kl. 16 og 17, hvor man kan komme ind fra gaden og få et lyn-kursus i e-bogslæsere.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.