Melanie C elsker MØ: Hun er en utrolig kunstner

Hovednavnet ved fejringen af det nye Odeon følger den fynske stjerne MØ´s karriere tæt

Popstjernen Melanie C er lørdag aften hovednavnet ved grand opening-fejringen af Odenses nye musik-med-mere-hus Odeon. Og den tidligere Spice Girl har et særligt forhold til netop en særlig fynsk kunstner - sangerinden MØ.

- Jeg elsker hende og hendes musik, fortæller Melanie C til TV 2/Fyns kulturredaktør Martin Mulvad Ernst lige inden aftenens koncert i Odeons store sal.

Og kærligheden er gengældt. Da MØ modtog P3 Prisen i 2014, var det Melanie C, der overrakte den. MØ er nemlig også fan af briten, og de to har optrådt sammen to gange.

- Hun er bare utrolig, og I bør være rigtig stolte af hende, lyder det fra Melanie C.

Den britiske popsanger brød igennem som del af succesgruppen Spice Girls, hvor hun var kendt som Sporty Spice, og det er blandt andet også MØ´s energiske optræden, som Melanie C beundrer:

- Hun er en utrolig kunstner, hun er en storartet sangskriver og hun er en dygtig sanger. Hendes energi på scenen er utrolig. Og så er hun en dejlig person. Hun er så sød og så ydmyg.

MØ har også indspillet en coverversion af Spice Girls' sang 'Say You'll Be There'. Nu nyder Melanie C bare at følge MØ´s karriere.

- Jeg elsker simpelthen bare at se hendes stjerne stige konstant. Hun gør det fantastisk. Jeg er stolt af hende, siger Melanie C.

Koncerten med Melanie C, hvor hun skal optræde med både tidligere hits og numre fra det nye album Version of Me, er et led i en ni dages lang fejring af ODEON i Odense.

 
Fotograf: Reza Sahraei

Oversigt

    Oversigt