Tæt på frysepunktet - men sidste morgen med bidende kulde i denne omgang

Efter et par meget kolde nætter kommer temperaturen til at ligge lidt højere i de næste dage. Mandag bliver en fin dag med gode muligheder for sol.

Efter en nat mellem lørdag og søndag, hvor vi fik årets første frostgrader på Fyn, har vi haft endnu en kold nat. Dog ikke helt så kold, at det endte med frost.

- De fleste steder har vi haft temperaturer lige omkring frysepunktet. Så man skal være varsom i trafikken denne morgen, siger TV 2 Vejrets Jens Ringgaard.

De kolde nætter var dog ifølge vejrværten de sidste i denne omgang, og i de kommende morgener begynder det at blive noget lunere igen.

Mandagen kan blive ganske fin på Fyn, hvor der er gode muligheder for at få lidt efterårssol.

- Solen den kommer til at dominere, og det skal nok holde tørt. Så vi får ganske flot vejr, siger Jens Ringgaard.

Men lidt ligesom vi oplevede både lørdag og søndag, vil der også komme lidt skyer ind over Fyn i løbet af dagen. Temperaturen kommer op omkring de 7 til 9 graders varme.

- Til gengæld er der stort set ikke noget vind på programmet, siger Jens Ringgaard.

Ud på eftermiddagen vil der dannes en del skyer over Fyn, der vil være med til at holde på varmen i aften og i nat. Derfor kommer temperaturen natten mellem mandag og tirsdag formentlig ikke ned omkring frysepunktet.

- Temperaturen vil kun langsomt falde, fordi der er flere skyer. Så aftenen bliver ikke lige så kold som de foregående aftener, siger vejrværten.

Oversigt

    Oversigt