Mening med galskaben

Det psykiatriske hospital i Middelfart lukkede for ti år siden, men snart kommer galskaben tilbage, når nye virksomheder og 120 medarbejdere får deres daglige gang bag murene.

Gøder ideerne

MaD House bliver navnet, når det gamle hospital om cirka otte måneder er bygget om og skal være væksthus for nye virksomheder.

- Det er let at få en ide, lidt sværere at få en god
ide, men det rigtigt svære
er at få ideen til at blomstre.
Her i huset skal vi hjælpe med at gøde ideerne, fortæller Ole Vestergaard Poulsen, der er Innovationsdirektør i MaD House.

Sparekassen håber på god forretning

Bagmændene håber, at rigtig mange nye virksomheder vil flytte ind i MaD House, så både nye og etablerede virksomheder kan få glæde af hinanden.

Ombygningen af det tidligere hospital betales af Middelfart Sparekasse, men der er ikke tale om velgørenhed fra sparekassens side.

- Vi håber selvfølgelig, at vi kan være med til at fremavle en masse nye virksomheder og på den måde lave en forretning for os selv. De skal nok låne nogle penge og forhåbentlig vokser de sådan, at de på et tidspunkt skal ud af dette hus, siger Hans Erik Brønserud, der er administrerende direktør i Middelfart Sparekasse. 

Oversigt

    Oversigt