Mere Fyn for pengene på Nordfyn

Der bliver kamp om de resursestærke børnefamlier de kommende år. Nordfyns Kommune er nu klar til at søsætte en kampagne, der skal lokke børnefamilier fra resten af Fyn til Nordfyn.

Den nye brandingkampagne skal slå på at man får mere Fyn for pengene på Nordfyn.

Kommunen, turistorganisationer, erhvevslivet og foreningslivet vil blandt andet slå på at Nordfyn har overskud af både smuk natur, plads og mulighed og økonomi. Bag kampagnen står firmaet RelationsPeople, og de sammenfatter kampagnens budskab i sloganet "Nordfyn - mere Fyn for pengene".

Ingen penge

Men selvom der er overskud af mange ting på Nordfyn, så har kommunen ikke just økonomisk overskud, og derfor er der ingen penge til markedsføring af den nye kampagne.

Derfor skal det nye budskab præsenteres gennem events og opmærksomhedsskabende aktiviteter og en ny hjemmeside med adressen www.merefyn.dk. Blandt foreslagene er etableringen af et Æbleø-løb, lystfiskernes dag, spøgelsesrundvisninger på herregårde, fotokonkurrencer og sommerevents på Marinaen i Bogense.

Kampagnen, der skal kører fra 2009 til 2011 vil især rette sig mod  fynboer og især fynboer, der i forvejen bor tæt på Nordfyns Kommune. Målet er at lokke famlier med gode indtægter over på den rigtige side af kommunegrænsen, så beskatningsgrundlaget i Nordfyns Kommune kan blive øget.  

Oversigt

    Oversigt