Mere udlicitering i Odense

Flere og flere af Park- og Vejafdelingens opgaver i Odense skal udliciteres. Eventuelle besparelser skal i stedet bruges på fortove og legepladser. 

Siden slutning af 90'erne har Odense Kommune udbudt en del af driftopgaverne. I 2003 var det for 30 millioner kroner.

Siden 2005 har kommunen været en del af et interessentselskab sammen med Vejle kommune. Infra Service I/S, som det hedder, har udført en stor del af de øvrige opgaver.

Fremover skal selskabet ud i konkurrence med andre firmaer om opgaverne med at vedligeholde parker og veje. Forvaltningen foreslår, at opgaver for 19 millioner kroner yderligere skal udbydes fra 2007.

Det er meningen, at den mængde skal øges over de efterfølgende år. Infra service skal på forhånd kun være sikret opgaver for 10 millioner, når vi når frem til 2010. De andre opgaver må selskabet byde ind på på lige fod med andre virksomheder. 

De eventuelle besparelser, der kommer ind, i forbindelse med den øgede konkurrence skal bruges til omlægning af fortov og renovering af legepladser. Det foreslår forvaltningen i hvert fald. Punktet skal behandles på By- og Kulturudvalgets møde tirsdag d. 4. april.

Oversigt

    Oversigt