Mere undervisning i entreprenørskab på Fyn

Flere fynske elever end nogensinde før bliver undervist i iværksætteri, selvstændighed og innovation.

Det er Fonden for Entreprenørskab - Young Enterprise, der har lavet en opgørelse over hver enkelt kommunes undervisning i entreprenørskab. Undersøgelsen viser, at der er stor fremgang på Fyn, hvor eleverne nu får mere undervisning i entreprenørskab end de fleste andre steder i landet.

- Flere end 20 nye skoler på Fyn har taget entreprenørskab til sig i løbet af det seneste år, og det betyder, at endnu flere elever i dag får undervisning, der lærer dem at udvikle ideer, skabe projekter og virkeliggøre dem, siger Christian Vintergaard, der er administrerende direktør i Fonden for Entreprenørskab - Young Enterprise.

Undervisning i entreprenørskab er mest udbredt i Middelfart, Odense og på Ærø.

- Det er vigtige kompetencer at have med sig både i med hensyn til deres studie- og senere arbejdsliv. Eleverne forlader uddannelsessystemet med evner og kompetencer til at tænke nyt, se muligheder og omsætte idéer til værdi for andre, siger Christian Vintergaard.

Fonden for Entreprenørskab - Young Enterprise arbejder for at styrke Danmarks konkurrenceevne ved at introducere iværksætteri, selvstændighed og innovation til unge mennesker i løbet af deres uddannelse.

Se opgørelsen over entreprenørskab

Oversigt

    Oversigt