Messe viser fynske unge vej i uddannelsesjunglen

I næste uge kan unge uddannelsessøgende måske få afklaret nogle spørgsmål, når Danmarks største uddannelsesmesse slår dørene op i Odense Congress Center.

Sabbatår? Professionsbachelor? Eller universitetet? Der er mange muligheder, når studenterhuen er i hus, og derfor kan unge uddannelsessøgende fra i næste uge af komme til uddannelsesmesse.

”Der er rigtig mange uddannelser at vælge imellem, og det kan være svært at gennemskue, hvad forskellene egentlig er på de forskellige studieretninger”, siger Kim Ingwersen, der er arrangør for Uddannelse Uden Grænser i pressemeddelsen.

Ifølge pressemeddelsen afholdes Uddannelse Uden Grænser i samarbejde med Studievalg Fyns Studie- og Karrieredag og indeholder ud over en lang række udstillere også et omfangsrigt oplægsprogram, hvor de kommende studerende kan møde et bredt spektrum af videregående uddannelser i Danmark. Desuden deltager en lang række erhvervsuddannelser, ungdomsuddannelser, højskoler, faglige organisationer og virksomheder.

”Der er noget for enhver smag, og det er en god mulighed for at tale med levende mennesker om alt det, man ikke kan læse på internettet og i traditionelt informationsmateriale”,  står der i pressemeddelsen fra Uddannelse Uden Grænser.

Det er,  ifølge pressemeddelesen,  9. gang at messen afholdes i Odense, hvor der gratis indgang for alle besøgende mandag den 11. januar og tirsdag den 12. januar 2016.

 

Oversigt

    Oversigt