Mester af medisteren

Danmarks bedste julemedister er kreeret af en jysk slagter. Og det er no-go at stoppe medisteren med chili eller andre eksotiske elementer.

Seks slagtermestre har fundet Danmarks bedste julemedister, der er lavet af en slagter fra Silkeborg.

- Det er et flot håndværk med en god smag - og virkelig kvalitet. Og så er den flot fyldt op i tarmen, lyder det fra overdommeren Per Jørgensen.

- Det er et flot håndværk med en god smag - og virkelig kvalitet. Og så er den flot fyldt op i tarmen

Siden onsdag morgen har de seks dommere tygget sig gennem masser af sylte, medister og postejer for at finde de bedste. 

- Vi når nok op på 170 stykker inden aften.

Nogle har været kreative - en medister var stoppet med rødkål - men man skal helst ikke pille for meget ved de gamle medisteropskrifter. 

- Medistere skal ikke være fyldt med chili eller alt muligt andet, der kan give bi-smag.

 

 

 

 

 

 

 

Oversigt

    Oversigt