I det fynske folks tjeneste

Michael Dyrby bliver TV2's nyhedsdirektør

Michael Dyrby supplerer fra 1. maj sin stilling som nyhedschef for TV2 med en plads i stationens direktion som nyhedsdirektør.

TV2's nyhedschef, Michael Dyrby, kan snart også skrive nyhedsdirektør på visitkortet. Dermed indtræder han i stationens direktion og vil få ansvaret for både TV2 Nyhederne, TV2 News og TV2 Sporten.

- Det er et fantastisk job på en fantastisk arbejdsplads. Det er en glæde, at ledelsen på TV2 vil bruge mine evner, også på direktionsgangen, siger Michael Dyrby, der fortsætter i rollen som nyhedschef, til TV2's nyhedsbrev.

TV2's administrerende direktør, Merete Eldrup, glæder sig over at have fået Michael Dyrby i direktionen.

- Han er et kompetent nyhedsmenneske, en dygtig leder og en engageret kollega. TV2 er en public service-station, hvor nyhedsformidlingen udgør en stor del af programvirksomheden, så det er for mig kun naturligt, at så vigtigt et område får plads i direktionen, siger hun

TV2's direktion består nu af administrerende direktør Merete Eldrup, finansdirektør Peter Normann, kommerciel direktør Flemming Rasmussen, programdirektør Palle Strøm og fra 1. maj således også nyhedsdirektør Michael Dyrby.