I det fynske folks tjeneste

Michael Dyrby bliver TV2's nyhedsdirektør

Michael Dyrby supplerer fra 1. maj sin stilling som nyhedschef for TV2 med en plads i stationens direktion som nyhedsdirektør.

TV2's nyhedschef, Michael Dyrby, kan snart også skrive nyhedsdirektør på visitkortet. Dermed indtræder han i stationens direktion og vil få ansvaret for både TV2 Nyhederne, TV2 News og TV2 Sporten.

- Det er et fantastisk job på en fantastisk arbejdsplads. Det er en glæde, at ledelsen på TV2 vil bruge mine evner, også på direktionsgangen, siger Michael Dyrby, der fortsætter i rollen som nyhedschef, til TV2's nyhedsbrev.

TV2's administrerende direktør, Merete Eldrup, glæder sig over at have fået Michael Dyrby i direktionen.

- Han er et kompetent nyhedsmenneske, en dygtig leder og en engageret kollega. TV2 er en public service-station, hvor nyhedsformidlingen udgør en stor del af programvirksomheden, så det er for mig kun naturligt, at så vigtigt et område får plads i direktionen, siger hun

TV2's direktion består nu af administrerende direktør Merete Eldrup, finansdirektør Peter Normann, kommerciel direktør Flemming Rasmussen, programdirektør Palle Strøm og fra 1. maj således også nyhedsdirektør Michael Dyrby.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.