I det fynske folks tjeneste

Michael Larsen øjner OB-exit

Michael Larsen vil ikke længere spilde talentet på OB-bænken. Han søger nyt job og fast spilletid andet steds i SAS Ligaen. Og i vinterpausen.

OB's stærke højre back Michael Larsen er efter alt at dømme tabt for klubben. Den 23-årige forsvarsspiller er træt af at stå i skyggen af nordmanden Jan Tore Ophaug, og får han ikke mere spilletid stillet i udsigt, så byder han sig til hos rivaliserende SAS Liga-klubber. Seneste til sommer, når hans kontrakt udløber.

- Jeg er god nok til at spille med på det her niveau. Det optimale for mig er at komme væk allerede i vinterpausen. Jo hurtigere, des bedre. Men hvis det ikke lader sig gøre, så venter jeg gerne til sommer, siger Michael Larsen.

- Jeg er meget glad for at være i klubben, men det nytter bare ikke så meget, når jeg ikke er blandt dem, der spiller hver gang, siger han.

I søndagens kamp mod Rosenborg gav Michael Larsen tilskuerne og fans en stærk optræden, da han og et reservespækket OB-hold vandt 5-3. En præstation, der nær havde kastet til mål af sig, da han en gang i hver halvleg bragede et direkte frispark på stolpen.