I det fynske folks tjeneste

Michael Larsen øjner OB-exit

Michael Larsen vil ikke længere spilde talentet på OB-bænken. Han søger nyt job og fast spilletid andet steds i SAS Ligaen. Og i vinterpausen.

OB's stærke højre back Michael Larsen er efter alt at dømme tabt for klubben. Den 23-årige forsvarsspiller er træt af at stå i skyggen af nordmanden Jan Tore Ophaug, og får han ikke mere spilletid stillet i udsigt, så byder han sig til hos rivaliserende SAS Liga-klubber. Seneste til sommer, når hans kontrakt udløber.

- Jeg er god nok til at spille med på det her niveau. Det optimale for mig er at komme væk allerede i vinterpausen. Jo hurtigere, des bedre. Men hvis det ikke lader sig gøre, så venter jeg gerne til sommer, siger Michael Larsen.

- Jeg er meget glad for at være i klubben, men det nytter bare ikke så meget, når jeg ikke er blandt dem, der spiller hver gang, siger han.

I søndagens kamp mod Rosenborg gav Michael Larsen tilskuerne og fans en stærk optræden, da han og et reservespækket OB-hold vandt 5-3. En præstation, der nær havde kastet til mål af sig, da han en gang i hver halvleg bragede et direkte frispark på stolpen.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.