Pokalbold: Middelfart ekspederet ud - OB videre

Med en 3-0-sejr over Middelfart er AC Horsens klar til ottendedelsfinalen i pokalturneringen. OB er også videre.

Middelfart kom ikke videre fra tredje runde af den danske pokalturnering i fodbold. På hjemmebane tabte fynboerne til superligamandskabet AC Horsens.

Middelfart, der i øjeblikket topper 2. divisions gruppe to, tabte med 3-0.

AC Horsens grundlagde sejren i slutningen af første halvleg. Her åbnede gæsterne scoringen efter 35 minutter, da Lasse Kryger headede bolden i mål til 1-0.

Blot syv minutter senere fordoblede Mads Juel Andersen jydernes føring. Et indlæg fra norske Sivert Nilsen blev headet på træværket af Mikkel Qvist, hvorefter Juel Andersen fulgte op og sparkede bolden i mål til pausestillingen 2-0.

Med cirka ti minutter tilbage af kampen slog AC Horsens det sidste søm i fynboernes kiste.

Igen var det Lasse Kryger, der stod for målet, da han på et straffespark, der blev dømt, efter at Sebastian Avanzini blev nedlagt i feltet, gjorde det til 3-0 og lukkede kampen.

Med sejren er AC Horsens klar til ottendedelsfinalerne i pokalturneringen.

Også OB er klar til ottendedelsfinalerne efter en sejr på udebane over 1. divisionsholdet Thisted.

OB vandt 2-0 på mål af Anders K. Jacobsen og Mathias Jørgensen, som scorede efter henholdsvis 52 og 60 minutters spil.