Middelfart har fået ny borgmester

Johannes Lundsfryd Jensen blev som ventet valgt som afløser for Steen Dahlstrøm, som har ønsket at trække sig fra borgmesterposten i Middelfart.

Mandag aften valgte et enigt byråd i Middelfart som ventet Johannes Lundsfryd Jensen som ny borgmester for resten af byrådsperioden. 

Det skete efter en godkendelse af 66-årige Steen Dahlstrøms anmodning om hurtigst muligt at blive fritaget for hvervet som borgmester af helbredsmæssige årsager. Steen Dahlstrøm nåede således at være borgmester i 31 år.

Når Johannes Lundsfryd Jensen tirsdag morgen sætter sig i borgmesterstolen bliver det med en god portion erfaring fra kommunalpolitik:

Borgmesteren har været medlem af Middelfart Byråd for Socialdemokraterne siden januar 2007.
Han har været formand for Miljø- og energiudvalget i årene 2009-2013, formand for Skoleudvalget siden 2013, formand for Naturpark Lillebælt siden 2013 og gruppeformand for den socialdemokratiske byrådsgruppe siden 2009.

I en pressemeddelelse siger Johannes Lundsfryd Jensen blandt andet:

- Jeg vil stå i spidsen for at fortsætte det brede samarbejde på tværs af partierne i byrådet, hvor dialog og hensynet til udviklingen i Middelfart Kommune er i højsædet.

Læs blå bog under tv-indslaget ...

Middelfart Kommune fik i dag ny borgmester.

Blå bog

Oversigt

    Oversigt