Middelfart sætter sig på Naturens Dag

Hele 41 af landets 214 aktiviteter ved "Naturens Dag" søndag foregår i Middelfart. Blandt andet bliver et helt nyt Aktivitets- og Naturcenter i Hindsgavl Dyrepark åbnet.

Naturens Dag er en af de oplevelser, som kommunen hvert år afholder sammen med foreningslivet i Middelfart Kommune. Det er femte år i træk og projektet ledes med en tværfaglig styregruppe med repræsentanter for foreninger og klubber og med Teknik og Miljødirektør Thorbjørn Sørensen for bordenden.

Friluftsrådet vurderer, at det blandt andet er kommunens koordinerende indsats, der ligger til grund for, at Middelfart er storleverandør af arrangementer ved Naturens Dag.

Klokken 10.30 blev det nye Aktivitetscenter indviet og fremover vil det danne ramme om friluftskulturen og læringen om naturen og kulturhistorien i Naturparken.

Målet er at mange brugergrupper kan benytte centeret og faciliteterne på samme tid.

Projektet har været flere år undervejs, blandt andet fordi det kræver en vis økonomi at gennemføre et sådan byggeri, der i følge Middelfart Kommune er et fyrtårnsprojekt indenfor integreret energidesign og bæredygtigt byggeri.

Ud over Middelfart Kommune, har Naturstyrelsen, Lokale- og Anlægsfonden og Friluftsrådet bidraget til, at centeret nu er en realitet.

Find programmet til Naturens Dag i Middelfart her

Oversigt

    Oversigt