Middelfartdrab for retten

Mandag indledes retssagen mod den 53-årige mand, der er tiltalt for at have dræbt den 63-årige Villy Anderen, der sad i sin bil ved Bromarkedet i Middelfart sidste år.

-

Mandag indledes retssagen mod den 53-årige mand, der er tiltalt for at have dræbt den 63-årige Villy Andersen, der sad i sin bil ved Bromarkedet i Middelfart sidste år.

Nye oplysninger i BT tyder på, at den dræbte alligevel ikke havde begået pædofili mod den sigtedes datter. Det har han ellers hævdet var motivet for at slå den 63-årige ihjel.

Strippoker
I følge BT siger en kilde, at politiets afhøring af den sigtedes 9-årige datter ikke har kunnet bekræfte, at den dræbte havde forbrudt sig mod hende. Han har dog spurgt hende, om hun ville spille strippoker.

Den dræbte er tidligere dømt for pædofili, men er altså i følge BT\'s kilde uskyldig i sammenhængen med mordet i Middelfart.

Skudt gennem bilrude
Den tiltalte mand fra Kolding har tidligere tilstået at have kørt efter den nu dræbte mand til Middelfart for at dræbe ham. Han kørte i en hvid kassevogn sammen med en kammerat og skød offeret, mens han sad i sin bil ved Bromarkedet i Middelfart.

Den tiltalte og hans kammerat flygtede derefter i kassevognen, men allerede samme dag, som drabet blev begået, blev de to mænd anholdt.

Den tiltalte har siden trukket sin tilståelse tilbage, men anklageren vil nu de kommende dage forsøge at få nævningene til at kende ham skyldig i manddrab. Det kan give mellem 12 års og livsvarigt fængsel. Der ventes at falde dom i sagen på fredag.

Oversigt

    Oversigt