I det fynske folks tjeneste

Middelfarts mestre opruster

De danske mestre i Volleyball hviler ikke på succesen. Middelfart Volleyball Klub opruster nu med både landsholdsspiller og ny cheftræner.

De danske mestre i Volleyball hviler ikke på succesen. Middelfart Volleyball Klub opruster nu med både landsholdsspiller og ny cheftræner.

Middelfart skal den kommende sæson forsvare mesterskabs-titlen, og det har fået klubben til at foretage en række ændringer i den sportslige organisation.

Sidste sæsons træner, Jacob Pedersen, skal nu koncentrere sig om at være sportschef, og det er den forgangne sæsons assistenttræner Mads Kaastrup Jørgensen, der trækker i træneruniformen.

Mads Kaastrup Jørgensen har været involveret i landsholdet, men ikke tidligere stået i spidsen for et hold i Volleyligaen, men det giver ikke sportschefen anledning til bekymring.

- Mads har store ambitioner som træner, og han har noget at have dem i. Vi ved, at Mads er et nyt og spændende kort at spille ud, men jeg er ikke i tvivl om, at denne reorganisering vil styrke klubben yderligere, siger sportschef Jacob Pedersen.

Den kommende træner er bevidst om, at han overtager et rutineret mandsskab.

- På et holde med så gode spillere som Middelfart skal jeg ikke ud og lære dem at spille volleyball. Det kan de i forvejen. Jeg skal bidrage med ledelse, kommunikation og coaching, så vi sikrer, at vi udnytter vores styrker og bruger vores ressourcer til at udvikle os i fællesskab, siger Mads Kaastrup Jørgensen.

Udover trænerskiftet har Middelfart Volleyball Klub sikret sig den 21-årige landsholdsspiller Simon Bitsch i foreløbig to år. Den 196 cm. høje venstrekantspiller blev kåret som Årets Fund i 2010.

- Vi har i den grad sikret os et stortalent. Simon var en af profilerne i den svenske Eliteserie, siger Jacob Pedersen.

Og Simon Bitch er klar til at forsvare titlen for sin kommende klub.

- Målet er helt klart at vinde det danske mesterskab igen. Da jeg besluttede mig at vende hjem, så lå valget af MVK lige for, siger den tidligere Falkenberg-spiller.

Ved du noget? Så send os et tip