Midtbaneprofil tabt for OB

Mohamed El-Makrini forlader OB til fordel for den hollandske klub Roda, skriver OB.dk

Rygterne gik, at Mohamed El-Makrini var på vej væk fra OB. Den 30. januar blev det officielt, at hollænderen er blevet solgt fra OB til den hollandske klub Roda. Det blev til halvandet år i dansk fodbold.

Den centrale midtbanespiller kom til OB i 2015 fra den hollandske klub Cambuur. Han vender tilbage til Holland, hvor han skal tørne ud for Roda, som i øjeblikket ligger næstsidst i Æresdivisionen.

- Vi har været rigtig glade for Mohamed El-Makrini og hans indsats i OB. Med hans forestående kontraktudløb, et fint tilbud fra Roda og Mo’s eget ønske om at forfølge den mulighed, han har fået i Roda, har vi samlet set vurderet, at det er en fornuftig løsning, at han skifter nu. Vi ønsker Mo alt muligt godt fremover, og vi vil huske ham som en meget professionel og hårdt arbejdende spiller, som har ydet meget for klubben, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen til ob.dk.

Cheftræner Kent Nielsen sender Mohamed El-Makrini videre med rosende ord på vejen.

- Vi er meget taknemmelige for den fine indsats, Mo har leveret i OB, hvor han har været en meget fin og professionel foregangsmand, der har løbet og tacklet, og som har slået sit navn fast i dansk fodbold. Han har bidraget med en meget solid og professionel indsats, og han har været et super bekendtskab for alle i OB, siger Kent Nielsen til ob.dk

- Det er altid specielt, når man er i en situation, hvor en spiller er i det sidste halvår af hans kontrakt. Så vi har vurderet på, hvordan vores muligheder er i truppen både nu og på sigt, vi har vurderet på økonomien, og vi har selvfølgelig også vurderet på, hvad Mo gerne selv ville. Det er ikke spillerens ønske, der afgør, om vi siger ja eller nej til et salg, men med vores nuværende trupsammensætning giver det meget god mening at begynde at løse de centrale opgaver på en ny måde. Vores mål i foråret er at vinde så mange kampe, som vi overhovedet kan, og med tilgangen af Casper Nielsen er vi godt dækket ind med centrale midtbanespillere, der giver os en del forskellige muligheder, når vi sammensætter holdet, siger Kent Nielsen til ob.dk.

Oversigt

    Oversigt