Midtfyns Festivalen fyrer sikkerhedsfolk

Midtfynsfestivalen har fyret en stor del af sikkerhedstaben foran scenerne til sommerens festival. Festivalledelsen afviser dog, at det vil gå ud over sikkerhedsniveauet foran musikscenerne.

-

Midtfynsfestivalen har fyret en stor del af sikkerhedstaben til sommerens festival. Festivalledelsen afviser dog, at det vil gå ud over sikkerhedsniveauet foran musikscenerne. Det skriver Fyns Amts Avis torsdag.


Midtfynsfestivalen har skrevet et brev til sikkerhedsfolkene, hvor de blandt andet skriver, at de ikke længere kan tilbyde løn, men at de meget gerne vil høre fra medarbejderne, hvis de vil arbejde frivilligt.


Sikkerhedschefen ønsker ikke at kommentere udspillet fra festivalledelsen, og til avisen afviser direktør Marius Byriel, at udspillet slækker på sikkerheden.


\"Det kan vi ganske enkelt ikke. Efter tragedien i Roskilde skal vi kunne dokumentere at sikkerheden er i top\", siger Marius Byriel.


På andre musikfestivaler har det længe været kutyme, at store dele af sikkerhedsstaben arbejder frivilligt. Men indtil i år har alle sikkerhedsfolk på Midtfyns Festivalen fået løn.

Oversigt

    Oversigt