I det fynske folks tjeneste

Mighty Bulls fik ram på Bulldogs

Ishockey-klubben Rødovre Mighty Bulls vandt torsdag aften topopgøret i AL-Bank Ligaen over de nykårede pokalmestre fra Odense Bulldogs med 6-2.

De nykårede pokalmestre i ishockey fra Odense Bulldogs besejrede på vej til titlen Rødovre Mighty Bulls i turneringens semifinale, men her til aften fik Rødovre-holdet revanche over fynboerne. Det skete i AL-Bank Ligaen, hvor Rødovre på hjemmebane besejrede gæsterne med 6-2.

I en ganske underholdende dyst kom værterne, der ligger nummer to i ligaen, allerede foran 1-0 efter 17 sekunders spil ved Pete Campbell, men de fynske gæster, som er på tredjepladsen, bragte sig i løbet af anden periode foran med 2-1. Her fik Rødovre også udlignet, og det lignede længe et 2-2-resultat inden tredje og sidste periode. Men det forhindrede Alexander Sundberg og Michael Smidt i periodens sidste minut med to sene scoringer til 3-2 og 4-2 for hjemmeholdet.

Michael Smidt gjorde det også til 5-2 med et lille kvarter tilbage af opgøret, og så var der ikke længere tvivl om resultat. Sejren betyder også, at Rødovre er sikker på minimum andenpladsen i grundspillet, inden mellemrunden går i gang, når grundspillet færdiggøres i weekenden.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.