Mighty Bulls fik ram på Bulldogs

Ishockey-klubben Rødovre Mighty Bulls vandt torsdag aften topopgøret i AL-Bank Ligaen over de nykårede pokalmestre fra Odense Bulldogs med 6-2.

De nykårede pokalmestre i ishockey fra Odense Bulldogs besejrede på vej til titlen Rødovre Mighty Bulls i turneringens semifinale, men her til aften fik Rødovre-holdet revanche over fynboerne. Det skete i AL-Bank Ligaen, hvor Rødovre på hjemmebane besejrede gæsterne med 6-2.

I en ganske underholdende dyst kom værterne, der ligger nummer to i ligaen, allerede foran 1-0 efter 17 sekunders spil ved Pete Campbell, men de fynske gæster, som er på tredjepladsen, bragte sig i løbet af anden periode foran med 2-1. Her fik Rødovre også udlignet, og det lignede længe et 2-2-resultat inden tredje og sidste periode. Men det forhindrede Alexander Sundberg og Michael Smidt i periodens sidste minut med to sene scoringer til 3-2 og 4-2 for hjemmeholdet.

Michael Smidt gjorde det også til 5-2 med et lille kvarter tilbage af opgøret, og så var der ikke længere tvivl om resultat. Sejren betyder også, at Rødovre er sikker på minimum andenpladsen i grundspillet, inden mellemrunden går i gang, når grundspillet færdiggøres i weekenden.