Millionordre til fynsk it-virksomhed

Den fynske it-virksomhed Digieyez har i konkurrence med flere internationale koncerner vundet en kæmpe ordre på levering af tv via internet. Digieyez skal levere et system, der vil gøre det muligt for firmaet Dansk Bredbånd at distribuere såkaldt ip-tv via nettet.

Ordren til 10 millioner kroner blev vundet af Digieyez i skarp konkurrence med blandt andet IBM, HP og den engelske koncern NDS.

- DigiEyeZ har også udviklet vores første video on demand-portal. De har et godt greb om tingene, og det har spillet en rolle i valget, siger Kim Sonne, administrerende direktør i Dansk Bredbånd til Computerworld.

Kæmpe potentiale

Med den nye teknologi bliver det muligt at integrere tv-programmer, musik, spillefilm, computerspil, digitale billeder og internetindhold på samme platform.

I samarbejde med to israelske selskaber regner Dansk Bredbånd med at levere den nye form for ip-tv i løbet af 2006.

- Potentialet er enormt. Når europæiske teleselskaber ringer til Orca Interactive i Israel, så dukker vores navn nemt op, så jo, mulighederne for et internationalt gennembrud med vores løsning til IP-tv er store, siger adm. direktør i Digieyez, Jimmy Madsen.

Besøg digieyez hjemmeside

Oversigt

    Oversigt