I det fynske folks tjeneste

Minister vil skaffe penge til afkørsel

02:22

1 af 2

Transportminister Henrik Dam Kristensen forventer, at pengene til en motorvejstilslutning til det nye OUH kan være klar om nogle uger. Odense Kommune venter utålmodigt.

VVM-undersøgelserne er afsluttet, og Odense Kommune er klar til at fælde skov og lave arkæologiske undersøgelser, så byggeriet til den krævede til- og frakørsel fra Munkebjergvej til det nye OUH kan komme i gang.

- Vi har ventet på de her penge i mere end et år. Regeringen har lovet at bevilge pengene, og hvis de ikke snart bliver bevilget, så får vi massive trafikale problemer omkring byggeriet, siger By- og Kulturrådmand, Steen Møller(K).

Staten skal bevilge 190 millioner kroner til vejtilslutningen, og både Odense Kommune og Region Syddanmark presser på for at få bevillingen igennem.

- Jeg håber meget, at vi kan komme i gang med de her forhandlinger i løbet af nogle uger, og hvis vi ikke kan det så er der en ekstraordinær situation, så må vi håndtere det, for alle er enige om at den til- og frakørsel skal laves, lyder det fra transportminister Henrik Dam Kristensen(S).

Ved du noget? Så send os et tip